Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Πιερικού Αρχέλαου με 70-52, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast.

Το κείμενο:

“Νικηφόρα έκλεισε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ στο οποίο πρωταγωνιστεί η πρώτη ομάδα της πόλης των Γιαννιτσών οι Ίκαροι. Έτσι έκλεισε με ρεκόρ 10-1 το καλύτερο ρεκόρ της μικρής ιστορίας του συλλόγου και βρίσκεται πίσω από τον ΑΟΚ Βέροιας ο οποίος έχει πετύχει το απόλυτο με 11-0.

Έτσι λοιπόν οι Ίκαροι Γιαννιτσών Rolloplast το Σάββατο 11/01 έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι για την νέα χρονιά και τελευταίο του 1ου γύρου μπροστά στο κοινό της πόλης των Γιαννιτσών με την ιστορική ομάδα της Κατερίνης, τον Πιερικό Αρχέλαο.

Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν νικηφόρο για την ομάδα των Γιαννιτσών όπου οι Ίκαροι Rolloplast επιβλήθηκαν με 18 πόντους των αντιπάλων τους, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή, τη διοίκηση αλλά και τους ανθρώπους της πόλης που περιμένουν πολλά από την ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών Rolloplast.

Πιο συγκεκριμένα το σκορ έληξε 70-52 υπέρ της ομάδας των Γιαννιτσών και τα δεκάλεπτα ήταν: Α. 18-8, Β. 38-26, Γ. 54-40, Δ. 70-52.

Το σκορ των δεκαλέπτων αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση του αγώνα, όπου οι παίκτες του Καραμιχάλη μπήκαν δυνατά από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν.

Η ομάδα της Κατερίνης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα των Γιαννιτσών!

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η έντονη παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των πολλών μικρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Την επόμενη αγωνιστική 18/01 στις 20:30 η ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών Rolloplast δίνει ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι εντός έδρας με την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This